Wat is het voor u om sponsor te zijn

Als er iets op jouw kalender geplaatst moet worden dan is het 17 september 2022 ! Op deze dag kun jij wensen en dromen in vervulling laten gaan. Voor een ander en voor jezelf. Dit is de dag dat jij jouw team toonbeeld zal maken van leiderschap, moed en doorzettingsvermogen. Deze dag draait om overwinningen halen en het overtreffen van verwachtingen. 

Ben je al nieuwsgierig geworden?

Op 17 september 2022 wordt een voor Weert uniek evenement georganiseerd: een 1/8 triathlon in de Stad in het Groen voor mensen met of zonder beperking die niet deel kunnen nemen aan een volledige triathlon. 

En in Weert heerst van oudsher het credo: ‘iedereen doet mee’

Dit evenement gaat niet om wie het snelste is. Niet om wie het snelste zwemt, fietst of het hardste loopt. Dit evenement gaat erom dat jij jouw team stimuleert en sponsort richting een unieke overwinning. Een overwinning om boven jezelf uit te stijgen.

Dit is het parcours: 500 m zwemmen, 20 km fietsen, 2,5 km hardlopen.

Dit gaan jullie samen doen rondom het Blauwe Meertje in het Weerter buitengebied. Samen betekent: omdat jij een team sponsort en deel ervan uitmaakt wordt er van jou verwacht dat ook jij jezelf overtreft. Ontdek op deze dag hoe prachtig het is om stralende gezichten te zien en maak deel uit van dit ongekend unieke evenement!

Ons team van vrijwilligers werkt hard om van dit evenement een memorabele dag te maken. 

Daar kan jij ook onderdeel van zijn. Hoe? Wij gaan hierover graag met jou in gesprek over wat jij kunt betekenen.

het gaat niet om het winnen, dat is waar want het motto is ‘niet strijden tegen, maar met elkaar’

In Beweging met Jou. Het evenement van het jaar. Wil jij graag als sponsor onderdeel daarvan zijn? Neem contact met ons op en wij helpen je graag verder.

info@inbewegingmetjou.nl

“de roem van mensen is slechts schijn, je kunt alleen maar groot zijn in het klein”

citaat Toon Hermans