Wat moet je kunnen?

‘je moet niets en dus kan alles’ 

Jij bepaalt als teamleider hoe je sportieve dag eruit gaat zien. Dit betekent wat uurtjes gezelligheid en plannen vooraf, waarin jullie samen de team-strategie bespreken. Jij gaat het namelijk presteren om als teamleider deze dag – onder luid gejuich – over de finish te komen. Geslaagd en gelouterd in alledrie de onderdelen. 

Wat moet je kunnen? Je moet niets en dus kan alles. Slechts een ding: jezelf zijn. Jij gaat laten zien wie JIJ bent. Het voelen van leiderschap, samen strijden, samen voelen, samen sporten. En daarvoor hoef je alleen maar op zoek te gaan naar jezelf. Dat is dus wat je moet op deze dag. 

Verder niets, behalve heel veel plezier maken! Samen met anderen zal en kan je iets veranderen!

Alles voor alles, dat is het motto van deze dag. Wanneer je gezamenlijk over de streep komt (jij met je team), dan ervaar je enorm veel voldoening en trots over wat je hebt bereikt. Doorzetten en strijden, die woorden bepalen op deze dag jouw gevoel. 

Op deze dag schijnt de zon speciaal voor jou. Dus kijk omhoog!

Wat ga je zelf regelen?

Als je een team wil vormen, mag je leiderschap (durven) tonen. Jouw team kan op jou kunnen vertrouwen. Hoe fantastisch zal het zijn je voor te kunnen bereiden op deze dag, ook al zit je in een rolstoel of heb je een beperking! Deze dag gaat de mooiste van je leven zijn, want JIJ hebt dit bereikt.

Er zijn drie dingen die je zelf mag regelen, waarbij je jouw kracht en energie kan laat zien.

  1. Je gaat actief leiderschap tonen en een team van maximaal 5 personen vormen. Jij bent de spil die het team begeleidt naar deze dag. Motiveren, inspireren maar vooral amuseren. Mocht dit niet haalbaar zijn, geef dit dat aan in het aanmeldformulier.
  2. Je gaat actief gelden werven bij familie, vrienden, kennissen en bedrijven zodat je tot op het bot gewapend aan de start kunt verschijnen. Een streefbedrag van  € 150,00. 
  3. Je gaat je vanaf nu mentaal en fysiek voorbereiden op deze grootse dag, en wij doen met je mee!

Hierbij kun je op alle hulp van ons rekenen, heb je vragen of wensen mail naar: info@inbewegingmetjou.nl

Welke hulp kun je krijgen?

‘wij zijn er voor jou’

Je krijgt alle hulp die je wenst of nodig hebt vanuit de organisatie en dat doen we samen in overleg. Heb je voor het onderdeel zwemmen een bootje nodig? Wij zijn er voor jou. Tandem-fietsen of een buggy zodat je samen met je teamlid het parcours kunt afleggen? We regelen het samen. En ook voor het werven van gelden, hulp bij inschrijving of bij alle mogelijke vragen zijn wij er voor jou. Schrijf je in en we kijken samen welke hulpmiddelen je deze dag nodig hebt. 

Op de dag zelf staan alle mogelijke middelen en begeleiding tot je beschikking. Het parcours staat continu onder controle en wordt beveiligd door vrijwilligers die dit ook uitoefenen in hun dagelijkse beroep. 

‘Als je terugkijkt, aan het eind van deze dag, en denkt: hoe heb ik dit gedaan? Weet dan dat er heel veel mensen achter je hebben gestaan’

Hoe kun je deelnemen?

‘maximum van 30 deelnemende teams, drijf weg van alledag’

Deelnemen doe je door je in te schrijven

Aanmelden deelnemer/team


Je ontvangt automatisch een bevestiging waarin alle informatie aan je wordt uitgelegd. Er is een maximum van 30 deelnemers op deze unieke dag, dus probeer er snel bij te zijn! 

Via deze website kun jij straks je gelden werving aangeven en updaten. Dit zal je sterken in het vinden van sponsoren die jou gaan helpen op deze fantastische dag. Jouw sponsoren ondersteunen allereerst jou, om op alle onderdelen met glans en kracht te overwinnen. Daarnaast worden het Toon Hermans Huis Weert en de Stichting OntspanWater geholpen om mensen met een beperking of ziekte even te laten wegdrijven van de zorgen van alledag. Dit is het gevoel wat jij mag en kan overdragen op deze dag: even wegdrijven van alles wat elke dag op je pad komt. Samen bewegen, samen sporten, samen leven!

Door omstandigheden zal Stichting OntspanWater niet meer een van de goede doelen zijn. De crowdfunding loopt wel nog via hun pagina. Er zal een passend ander doel aan gekoppeld worden.

Heb je vragen, stuur een mailtje: info@inbewegingmetjou.nl