Hoe ziet deze dag er voor jou uit?

‘terwijl je dacht: dit is voor mij niet weggelegd’

Op deze dag is jouw hoofddoel een sportieve prestatie afleggen samen met jouw team. Terwijl je misschien altijd dacht – ‘dit is voor mij niet weggelegd’ – op deze dag gaat het gebeuren. Je gaat een ⅛ marathon afleggen en dat betekent: SAMEN met jouw team 500 m zwemmen, 20 km fietsen en 2,5 km hardlopen. 

Hoe je deze afstanden volbrengt, is aan jou en je team. Bijvoorbeeld: je kunt zelf op een tandem fiets met een teamlid fietsen of een stuk zelf fysiek lopen en de rest in een rolstoel of een handbike. Je zult tot op de tanden gewapend moeten zijn om deze taak te voltooien, maar dat is de oorspronkelijke bedoeling van de marathon: een wedstrijd over een lange afstand, die wordt beschouwd als de grens van het menselijk kunnen en waarin vooral het uithoudingsvermogen van de deelnemers flink op de proef wordt gesteld. 

Het klinkt zwaar. Maar wij doen geen beroep op jou. Jij doet een beroep op jezelf. Jij gaat jezelf en jouw team laten zien waartoe jij in staat bent. Want dat is het idee achter de marathon: je stelt jezelf in staat iets groots te bereiken. 

En dit is hoe jouw dag eruitziet. Sport, plezier en de zoete smaak van de overwinning.

Het programma ziet er als volgt uit:

Het programma is natuurlijk de 3 onderdelen op jouw manier te volbrengen. We zullen in ieder geval om 12 uur starten. Vanaf dat moment gaan de deelnemer en teams de onderdelen afleggen. De onderdelen zullen in deze volgorde gedaan worden: zwemmen, fietsen en rennen. Jullie ontvangen als team allemaal een t’shirt. Aangemoedigd door hopelijk enthousiaste toeschouwers! Het mooiste is welllicht om als team over de finish te komen!

Dag programma
11:00-12:00 Aanvang Teams
12:15 Opening door wethouder Michelle Ferierre.                                        Prestatie ligt in handen van Richard de Hoop

12:30 Start triatlon
15:30-16:00 Verwachte finish

16:00-16.30 Feestelijke afsluiting

Wat is er nog meer te doen?

Wat ga je op deze dag nog allemaal meer beleven, behalve teamspirit en verbondenheid? Naast de sportieve inspanningen is er een DJ aanwezig. DJ Leon. De presentatie ligt in de vertrouwde handen van Richard de Hoop.

Daarnaast is er een drankje en hapje aanwezig.